Progresul Pecica egalat în prelungiri de Avântul Periam. Galerie foto!

Sâmbătă, 4 septembrie 2021,a avut loc pe stadionul Progresul din Pecica jocul din etapa 2 la fotbal in campionatul Romaniei/Liga 3 seria 8: ACS Progresul Pecica – CS Avântul Periam, ce s-a terminat cu scorul de 1-1 (1-0). La prima deplasare din noul sezon în C8, primul punct în cont, smuls în prelungiri de către oaspeți.

Dan Vasilică Răchită deschide scorul pe tabela pentru Progresul Pecica

După pauză de hidratare din prima jumatate, gazdele arădene au deschis scorul în minutul 16 prin Dan Vasilică Răchită, şutând de la 10 metri, în urma unei centrări de pe dreapta a lui Capătă. Iar cu acest minim avantaj s-a încheiat prima repriză: 1-0.

În repriza a doua ambele formații au jucat cu ”garda jos”, Progresul trecând pe lângă majorarea scorului dar irosind ocaziile, pe când oaspeţii s-au apărat ermetic şi au contraatacat periculos, cum s-a întâmplat în minutele 83 şi 88, prin Gălăţan şi Trandu.

În prelungiri, la minutul 90+3, la o degajare din propriul teren a lui Artimon, in faţa careului de 16 metri, lateral dreapta, mingea a fost preluată de Trandu, care i-a aşezat balonul aproape de punctul de la 11 metri lui Răzvan Dan, marcator cu latul pe lângă portarul Zamfir: 1-1. Și mare bucurie în tabăra oaspeţilor.

Avântul la urmă a râs mai bine, stopând Progresul.

Cosmin Mânecan a declarat: ”Până la urmă sunt mulţumit de rezultat, după ce în urmă cu o săptămână am pierdut ruşinos. Sincer vă spun că ultimele 10 minute le-am dominat, chiar am avut 4 cornere consecutive şi am ratat de puţin golul care a plutit în aer. În ultimul minut din prelungiri am avut şansa de a egala, lucru pe care l-am şi reuşit. Totuşi, la cum a decurs jocul, este un rezultat echitabil. Astăzi băieţii noştri au luptat pentru acest punct mare pentru noi. Am întâlnit o echipă bine lucrată, îl cunosc pe profesorul Sorin Bălu şi le urez multă baftă în continuare!”

Progresul Pecica: Zamfir – Wild, Telescu, Podină – Ţugulescu, Oancia, Gabor (min. 70, Saizu), Ovidiu Bănățan (min. 25, Onişor) – Răchită – Ștefan, Capătă.

Antrenor principal: Sorin Bălu

Rezerve: Iosub – Arsene, Moraru, Saizu, Tambor, L. Bănățan.

Avântul Periam:  Iordache – Dan, Artimon, Mureșan, Mager – Poparadu (min. 60, Gălăţan), Gaşpar – Buzdugan (min. 75, Viaşu), Trandu, Periat (min. 75, Toma) – Ologu (min.60, Olteanu).

Antrenor principal Cosmin Mânecan.

Rezerve: Bilc – Tamaş, Mânecan, Chistrugă.

Au arbitrat: Norbert Kemenes (Baia Mare) – Alexandru Turian (Zalău), şi Lazăr Seiche (Sălaj). Observator de arbitrii: Dorin Voina (Reşiţa), delegat de joc Vasile Marian Meşinschi (Anina).

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment